Amerika Deprem Gemisi : İşgalci ABD askerleri İzmir'de | soL Haber Portalı / Paranoya denilip geçilmemesi gereken bir iddiadır.

Amerika Deprem Gemisi : İşgalci ABD askerleri İzmir'de | soL Haber Portalı / Paranoya denilip geçilmemesi gereken bir iddiadır.. Alaska yarımadası açıklarında gerçekleşen sarsıntının en yakın yerleşim noktasına uzaklığının 98 kilometre olduğu. Abd nin yapay deprem gemisi haarp ship. It's a place where all searches end! Ankara belediye başkanı melih gökçek abd'nin deprem silahı haarp'dan bahsederek bölgede 'sismik araştırma gemisi olabilir' demişti. Abd'nin alaska yarımadası'nda 7.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem paniğe yol açtı.

17 ağustos depremi'nin doğal olmayan yollarla gerçekleşmiş olma ihtimali; Dün akşam saatlerinde meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki son deprem. Amerikan jeolojik araştırma merkezi, sarsıntının merkez üssünün alaska'ya bağlı adak şehrinde 6.2 şiddetinde deprem olduğunu duyurdu. Acaba 17 ağustos depremini tetikleyen doğal bir tektonik hareket sonucumuydu? Haarp deprem gemisi haarp project 2020.

HAARP SİLAHI -- Amerika'nın Esrarengiz Silahı Türkiye'de ...
HAARP SİLAHI -- Amerika'nın Esrarengiz Silahı Türkiye'de ... from i.ytimg.com
Son dakika haberine göre küba'da 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Iklim değiştirmek, suni deprem oluşturmak, insan bilincini yönlendirme sel. Edinilen bilgilere göre 7,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. O depremi canlı canlı yaşamış birisi olarak çok farklı bir deprem gördüğümüzü söyleyebilirim. 17 ağustos depremi'nin doğal olmayan yollarla gerçekleşmiş olma ihtimali; Abd nin yapay deprem gemisi haarp ship. Depremin ardından orta amerika kıyıları için tsunami alarmı verildi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapılırken alaska'nın kodiak şehrinde siren seslerinin yükseldiği duyulan bir.

List of clips today haarp deprem gemisi february 2021 video.

Amerikan jeolojik araştırma merkezi, sarsıntının merkez üssünün alaska'ya bağlı adak şehrinde 6.2 şiddetinde deprem olduğunu duyurdu. Alaska'da yer alan ve pentagon tarafından kontrol edilen gizli üsteki haarp silahı ile abd'nin yapay deprem meydana. Acaba 17 ağustos depremini tetikleyen doğal bir tektonik hareket sonucumuydu? Ankara belediye başkanı melih gökçek abd'nin deprem silahı haarp'dan bahsederek bölgede 'sismik araştırma gemisi olabilir' demişti. List of clips today haarp deprem gemisi february 2021 video. Bu depremlerin sonuçlarını biliyoruz fakat bilmediğimiz bir şey var. Abd'nin batısındaki california eyaleti, üç gün içinde ikinci büyük depremle sarsıldı. Amerika birleşik devletleri'nin karanlık gemisi olarak adlandırılan haarp'a yönelik tartışmalar sürerken, bazı deprem uzmanları haarp projesini inandırıcı bulmadıklarını belirtiyor. 1.468.642 views3 years ago nygma. Aynı tartışmalar 17 ağustos 1999 depremi sonrasında da yaşanmıştı. Bu depremler aslında insan haarp. Haarp deprem gemisi haarp project 2020. O depremi canlı canlı yaşamış birisi olarak çok farklı bir deprem gördüğümüzü söyleyebilirim.

Bu depremlerin sonuçlarını biliyoruz fakat bilmediğimiz bir şey var. Alaska'da yer alan ve pentagon tarafından kontrol edilen gizli üsteki haarp silahı ile abd'nin yapay deprem meydana. Amerikan haarp gemisinin çanakkale'de olduğu ve türkiye için büyük bir deprem planlamasının yapıldığı iddia edildi. Milli yüzücü alper sunaçoğlu'nun, çanakkale'ye demirleyen abd gemisinin türkiye'de deprem oluşturmak için geldiği ve sismik gemi olarak kamufle edilen bir. Abd'nin gizli silahı haarp ile ilgili tartışmalar bir kez daha gündeme geldi.

ÇIKARMA GEMİSİ DEĞERLENDİRİLECEK
ÇIKARMA GEMİSİ DEĞERLENDİRİLECEK from www.gunisigigazetesi.net
17 ağustos 1999 ve 23 ekim 2011 ülkemizde felaketle sonuçlanan depremler arasındadır.bu depremlerin sonuçlarını biliyoruz. 17 ağustos depremi'nin doğal olmayan yollarla gerçekleşmiş olma ihtimali; Sıfır noktası 35.311 views2 months ago. 76 yıl önce japonya tarafından batırılan amerika birleşik devletleri'ne ait savaş gemisi 'uss lexington'ın. Paranoya denilip geçilmemesi gereken bir iddiadır. Ankara belediye başkanı melih gökçek abd'nin deprem silahı haarp'dan bahsederek bölgede 'sismik araştırma gemisi olabilir' demişti. Haarp i bilmeyenler bu başlığa gülebilir bizi paranoyak olarak da görebilirler ulan adamlar amerika'dan amma korkmuşlar haşa depremi bile amerikadan biliyorlar. Depremde ölen ya da yaralanan olup olmadığı henüz bilinmiyor.

It's a place where all searches end!

Kısaca, kısaltılmış hali korkutucu görünüyor olabilir. Meksika i̇çişleri bakanı depremde 20 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Depremin ardından orta amerika kıyıları için tsunami alarmı verildi. Amerika'nın bir misilleme olarak deprem tetikleme. Bu depremlerin sonuçlarını biliyoruz fakat bilmediğimiz bir şey var. Depremin ardından tsunami uyarısı yapılırken alaska'nın kodiak şehrinde siren seslerinin yükseldiği duyulan bir. Abd'nin batısındaki california eyaleti, üç gün içinde ikinci büyük depremle sarsıldı. Tesla nın bunla ilgili çalışmaları var. 17 ağustos 1999 ve 23 ekim 2011 ülkemizde felaketle sonuçlanan depremler arasındadır.bu depremlerin sonuçlarını biliyoruz. Amerikan haarp gemisinin çanakkale'de olduğu ve türkiye için büyük bir deprem planlamasının yapıldığı iddia edildi. Van erciş depremi haarp eseri mi? Sarsıntı yerin 10 kilometre altında gerçekleşti. Iklim değiştirmek, suni deprem oluşturmak, insan bilincini yönlendirme sel.

17 ağustos depremi'nin doğal olmayan yollarla gerçekleşmiş olma ihtimali; Dün akşam saatlerinde meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki son deprem. Alaska'da yer alan ve pentagon tarafından kontrol edilen gizli üsteki haarp silahı ile abd'nin yapay deprem meydana. Aynı tartışmalar 17 ağustos 1999 depremi sonrasında da yaşanmıştı. Son dakika haberine göre küba'da 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kitap Kurdu: Tarih Kokan Müzeler
Kitap Kurdu: Tarih Kokan Müzeler from 4.bp.blogspot.com
Acaba 17 ağustos depremini tetikleyen doğal bir tektonik hareket sonucumuydu? Abd nin yapay deprem gemisi haarp ship. List of clips today haarp deprem gemisi february 2021 video. 1.468.642 views3 years ago nygma. Depremde ölen ya da yaralanan olup olmadığı henüz bilinmiyor. Meksika i̇çişleri bakanı depremde 20 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Tesla nın bunla ilgili çalışmaları var. Depremin ardından tsunami uyarısı yapılırken alaska'nın kodiak şehrinde siren seslerinin yükseldiği duyulan bir.

Abd'nin batısındaki california eyaleti, üç gün içinde ikinci büyük depremle sarsıldı.

Milli yüzücümüz alper sunaçoğlu ise bunu protesto ederek bir bildiri yayınlayarak. Edinilen bilgilere göre 7,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Son dakika haberine göre küba'da 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 17 ağustos depremi'nin doğal olmayan yollarla gerçekleşmiş olma ihtimali; Amerika birleşik devletleri 'nde 7.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yoksa tektonik tabakaları hareketlenmesine sebep olan amerika ve i̇srail'lilerin. Montrö boğazlar raporu'nda yer alan bilgilere göre en son 2015 yılında türkiye'ye giriş yapmış olan fransız istihbarat gemisi dupuy de lome. Kısaca, kısaltılmış hali korkutucu görünüyor olabilir. Küba'daki şiddetli depremin ardından jamaika, küba ve cayman'da tsunami alarmı verildi. Amerikan 6'nci filosuna bağlı gemiler de rotalarını i̇stanbul'a çevirmek için pentegon'dan emir aldilar. Depremin ardından tsunami uyarısı yapılırken alaska'nın kodiak şehrinde siren seslerinin yükseldiği duyulan bir. Ameri̇ka deprem si̇lahi deşi̇fre edi̇ldi̇ haarp projesi̇ nedi̇r 08 kasım 2020 16:53 17 ağustos 1999 ve 23 ekim 2011 ülkemizde felaketle sonuçlanan. Sıfır noktası 35.311 views2 months ago.

Van erciş depremi haarp eseri mi? amerika deprem. Haarp i bilmeyenler bu başlığa gülebilir bizi paranoyak olarak da görebilirler ulan adamlar amerika'dan amma korkmuşlar haşa depremi bile amerikadan biliyorlar.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama